Wednesday, April 25, 2012

SUPER HERO..

Makchaq rasa la... makchaq ni ....   Wonder Woman
ciri-ciri ade...

 
OK ke...?.




 Yang ni la kot,  nampak matured sikit.....








 







yang ni pun comei...












Makchaq bukan suka sangat jadi SUPER HERO ni.....

tapi nak buat macam mana....

hari-hari mesti....
 .
 .
 .
 .              



I.....WONDER where did I put my glasses (ada 3 tapi asyik salah letak)
I.....WONDER where did I put my car key.. ..
I..... WONDER where did I put my purse ....
I..... WONDER  where did I put handbag ....
I.....WONDER where did I put my name tag  &

macam-macam wonder lagi la...


Jadi sah la kan makchaq ni WONDER WOMEN...
 

Kena beli costume ni.... baru real...

14 comments:

  1. he he

    sama spesis lar kita berdua

    ReplyDelete
    Replies
    1. pB
      lega.. ade jugak kawan superhero..

      Delete
  2. Salam perkenalan makchaq..:)

    Thanks sudi singgah blog saya..

    Tergelak saya baca pasal WONDER tu! ahahaha

    Kebetulan, entri saya hari ni mmg pasal super hero..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad
      Sebenaqnya makchaq selalu singgah, tapi baru la ni bertekad nak tinggalkan jejak kalau singgah..

      Delete
  3. sama la kita makchaq...
    i WONDER where i put my astro remote control..ahaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nini D

      Rupanya makchaq tak keseorangan wondering he he

      Delete
  4. I wonder too....where is my hp?
    skali tu dalam esbok daaaa.........
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Queenie

      Nampaknya ade yang kes parah ni...

      Delete
  5. Elok amalkan makan kismis. Dan kata Fadzilah Kamsah, elakkan makan kepala ikan.

    Tapi IM paling suka makan kepala ikan. Baru semalam jer makan kat Restoran Cahaya Ilahi, Bukit Mertajam. Seketul RM5. Kata mamak tu, ibu_suri punya pasal diskaun RM1!

    ReplyDelete
    Replies
    1. IM
      Makchaq cuba jugak nak makan kismis dengan ginko, tapi dok ralit lupa nak makan pulak. Nasib baik nasik tak lupa makan, kalau dak mau kuruih kering jadinya...

      Wah.. rezeki ibu_suri tu dpt diskaun

      Delete
  6. kita same..HAHAHA gelak sensorang baca artikel ni..

    kari kepala ikan memang best.. insan marhaen..pastu makan kismis..heheh..bila kala nak sembuhnya..tu sebab still WONDER

    ReplyDelete
    Replies
    1. akumama

      ramai nampaknya super hero kat malaysia ni... Malaysia Boleh!!! he he he

      Delete
  7. memang I.. WONDER ni banyak berlaku kat rumah.. nak pulak time letih mesti apa yang dicari tak jumpa.. :(

    ReplyDelete
  8. Geram kan.. Tambah bila kita nakcepat..

    ReplyDelete