Monday, June 15, 2015

Salam Ramadhan

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak
makchaq ucapkan kepada semua yang membaca dan terbaca blog makchaq

Semoga amalan2 kita sepanjang Ramadhan
diterima Allah dan dapat  meningkatkan darjat kita disisiNya

Sekadar renungan
terutamanya untuk diri sendiri...

21 comments:

  1. Selamat Menyambut Ramadhan biat Makchaq dan family.. I miss u so much makchaq..

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan buat Makchaq juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok la kakcik tahun ni dah tak terkejar2 kan..

      Delete
  3. Salam Ramadhan buat Makchaq juga...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,
    salam ramadhan.
    moga ramadhan tahun ni lebih sempurna berbanding sebelum ini

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    selamat menyambut ramadhan makchaq..

    psstt.. baki duit makchaq ada rm13++ lagi dengan saya tau.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Selamat menyambut bulan Ramadhan makchak.

    ReplyDelete
  7. Dalam Ramadhan jugak mak chaq..selamat berpuasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tu mak chaq..salah taip.hehe

      Delete
  8. Salam Ramadan buat Makchaq. Terima kasih utk perkongsian nota di atas.....

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan juga buat MakChaq sekeluarga...

    ReplyDelete
  10. Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa buat makchaq sekeluarga juga.

    ReplyDelete
  11. selamat menyambut ramadan yg barakah makchaq

    ReplyDelete
  12. selamat berpuasa buat makchaq sekeluarga..
    moga Ramadhan tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya

    p/s makchaq..suami saya pun dapat transfer balik SP. seronoknya..

    ReplyDelete
  13. Semoga ramadhan kali ini mampu utk kita beribadah dgn lebih baik dari yg lepas-lepas. Selamat berpuasa Makchaq.

    ReplyDelete
  14. assalamu'alaykum makchaq~~~ (^___^)v

    ReplyDelete
  15. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete